Ubuntu állatok, egyedi elképzelésben

Ahogy manapság is, úgy az Ubuntu történetének kezdetén is kiemelt szerepe volt a kiadások kabalaállatainak. Talán az egyik legfontosabb „funkciója” ezen hol valóságos, hol képzeletbeli kabalaállatoknak, hogy megkülönböztetik mind magát az Ubuntu családot a többi Linux disztribúciótól, mind pedig az Ubuntu család tagjait is jól elkülönítik egymástól. Hiszen számozásilag sokkal könnyebb összemosni, ha azt mondom, hogy 15.10 és 16.04. Végül is, számok-számok, ki emlékszik már rájuk. De ha azt mondom, hogy Vivid (Vervet) és Xenial Xerus, akkor ha más nem is, de a háttérkép vagy a kabalaállat nagy valószínűséggel feldereng annak, aki csak egy kicsit is használta a rendszert.

Sylvia Ritter ezeket az Ubuntu állatokat gondolta tovább és helyezte át a „megszokott életterükből” egy varázslatos, futurisztikus világba. A művek egyől-egyig szabad szoftverrel, egészen pontosan Kritával készültek, fogadjátok őket szeretettel!

Sylvia további művei megtekinthetőek a http://sylviaritter.deviantart.com

Fontos: Bár nálunk már megszokhattátok, hogy minden megjelenő anyagunk szabad licenc alatt érhető el, most értünk el a szabályt erősítő kivételhez. Az itt megjelentett képek licencelése NEM egyezik az oldal tartalmáéval. Mi a képek közlésére közvetlen engedélyt kaptunk a szerzőtől. Ha bármilyen módon terjeszteni, felhasználni, módosítani stb. szeretnéd a képeket, vedd fel a kapcsolatot a szerzővel:
Sylvia Ritter
http://www.sylvia-ritter.com
http://sylviaritter.deviantart.com

----------------

----------------

----------------

----------------

----------------

----------------

----------------

----------------

Te is művész vagy? Esetleg programozó? Alkottál valamit, amit szívesen megmutatnál a világnak? Szívesen segítünk! Ne habozz! Írj bátran nekünk a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és megbeszéljük a részleteket!