firefox

Megjelent a Firefox 95.0 és a Firefox ESR 91.4.0

Firefox logó
A Mozilla bejelentette és elérhetővé tette a népszerű böngésző 95.0-s verzióját minden platformra, amely biztonsági hibajavításokat is tartalmaz. A hibajavítások érintik az ESR ágat is, így abból is megjelent egy új verzió, a Firefox ESR 91.4.

A Firefox 95.0 letölthető innen magyarul, a kiadási megjegyzések pedig itt olvashatóak angolul.

A főbb újdonságok:

Viszlát Lockwise, Hello (újra) Firefox!

Firefox Lockwise logó
A Mozilla bejelentette, hogy 2021. december 13-án megszűnik a Firefox Lockwise támogatása, így az alkalmazás nem lesz telepíthető Android és iOS eszközökre. A meglévő telepítések természetesen működőképesek maradnak és a mentett jelszavaid is elérhetőek lesznek, de se támogatást, se biztonsági frissítést nem fognak kapni. A Lockwise legutolsó elérhető verziója Androidon 4.0.3-as, iOS-en 1.8.1-es. A Lockwise funkcióit természetesen a Firefox továbbra is biztosítja.

Fontos, hogy a meglévő Firefox fiókban lévő jelszavakat ez nem érinti! Csak maga az alkalmazás szűnik meg, ám mind a Firefox fiók, mind a benne tárolt jelszavak biztonságban vannak.

Megjelent a Firefox 94.0 és a Firefox ESR 91.3.0

Firefox logó
A Mozilla bejelentette és elérhetővé tette a népszerű böngésző 94.0-s verzióját minden platformra, amely biztonsági hibajavításokat is tartalmaz. A hibajavítások érintik az ESR ágat is, így abból is megjelent egy új verzió, a Firefox ESR 91.3.

A Firefox 94.0 letölthető innen magyarul, a kiadási megjegyzések pedig itt olvashatóak angolul.

A főbb újdonságok:

Megjelent a Firefox 93.0, a Firefox ESR 78.15.0 és a Firefox ESR 91.2.0

Firefox logó
A Mozilla bejelentette és elérhetővé tette a népszerű böngésző 93.0-s verzióját minden platformra, amely biztonsági hibajavításokat is tartalmaz. A hibajavítások érintik az ESR ágat is, így abból is megjelent egy-egy új verzió, a Firefox ESR 78.15.0 és a Firefox ESR 91.2.

A Firefox 93.0 letölthető innen magyarul, a kiadási megjegyzések pedig itt olvashatóak angolul.

A főbb újdonságok: