2016-os téli szünet

Karácsonyi Tux logó
Kedves Olvasóink!

A karácsony beköszöntével a Lacyc3.eu is téli szünetre megy, jobban mondva már ment, ahogy az a ritkuló cikkekből látható. A téli szünet azt jelenti, hogy a következő egy-két hétben nem igazán jelentkezünk majd új tartalommal. Tehát nem lesznek cikkek, kisokosok, szubjektívenek és hírlevelek sem, ám hírek időnként előfordulhatnak. Amint visszatérünk a szünetről, természeten mindent bepótolunk. Az elmaradt hírlevelek egy adagban kerülnek majd kézbesítésre, az első cikk pedig január második hetében várható.

Az ünnepi kiadási rendünk tehát a következőképpen alakul:

  • Hétfői nagy cikk: az első újévi cikkünk 2017. január 9-én várható.
  • Hírek: 2017. január 2-a után felvesszük a fonalat és publikáljuk a kimaradt híreket
  • Szubjektíven: 2017. január 5-én felkerül a következő szubjektíven, majd onnantól a szokásos össze-vissza menetrend él.
  • Pénteki hírlevél: Az első, összevont hírlevél 2017. január 6-án vagy 13-án kerül kiküldésre.

Találkozunk 2017-ban, addig is áldott, békés ünnepeket és sikerekben, szabad szoftverben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Charmed & Lacyc3

Hozzászólások

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a színvonalas cikkeiteket, tudásbázist amit megosztottatok velünk idén is. Talán lehet azt mondani, hogy az egyetlenek vagytok magyar vonatkozásban, akik nem adtátok föl és rendületlenül ontjátok a hasznosabbnál jobb Linuxos anyagokat! Tehát nagyon szépen köszönöm a rengeteg hasznos infót és tök jó cikket!

Másodszor pedig kívánok meghitt, békés, boldog; jóllakottan, finom házi pálinkától és még finomabb, hűvös vörös bortól mámoros nagyon kellemes Karácsonyt Nektek és szeretteitek számára egyaránt!

Lazítsatok, pihenjetek picit és várjuk nagyon sok szeretettel 2017-ben is a színvonalasabbnál hasznosabb Linuxos információkat Tőletek továbbra is!

Köszönöm!

Szia!

Köszönjük a visszajelzést és a biztatást! Jó érzés tudni, hogy hasznos, amit csinálunk.

Neked is áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Találkozzunk jövőre is!

Üdvözlettel,
a Lacyc3.eu csapata