Megjelent a Linux 4.7-rc7

Tux
Linux Torvalds bejelentette a Linux 4.7 hetedik kiadásra jelölt változatát.

„Jó kis csendes hetünk volt, szóval az történt, amire számítottam: a legutóbbi rc csak az időzítésből adódó problémák miatt volt nagyobb, és nem valami aggasztó szokás ütötte fel a fejét ebben a kiadási ciklusban. Huh.

Azonban van jó néhány regressziónk, melyeken még dolgozni kell, ennek ellenére hacsak valami galiba nem történik, ez lesz az utolsó rc. De nem fogom kiadni a kész 4.7-et a jövőhét végén, mert elutazok. Ezért lesz két hét arra, hogy mindenki jelentse és javítsa a maradék hibát.

Igen, ez a helyzet. Az utazásom nem ront el semmit, mindössze gondolj úgy erre az időre, hogy kaptál egy PLUSZ HETET!

Oké, az utazásom valószínűleg elrontja valaki terveit, amiért elnézést kérek. De ugyan, még ez a tervezett kiesés is változhat, ha valaki talál valamilyen tényleg gyilkos hibát. Persze, ez nem tűnik valószínűnek, észben tartva, hogy nem volt semmi igazán nagy vagy ijesztő dolog ebben a kiadási ciklusban.

Menj és tesztelj. A csatolt naplókivonat áttekintést ad az elmúlt, igen nyugodt hétről, az összegzés teljesen rendben van: a változások kétharmada illesztőprogram (hálózat, hang, gpio, egyebek), a maradék pedig az architektúra javításokból és a „többiekből” (ez esetben többségében kernel főrendszer, hálózat és ecryptfs) áll. De mind igazán kicsi.”

Linus Torvalds