Évértékelő – 2014

Lacyc3eu logo

Számunkra a tavalyi év legjelentősebb eseménye az oldal újraindulása volt, amely nem csak egyszerű reboot-nak fogható fel, hanem annál többnek. Ami a belsőt érinti, az oldal egy modernebb motort kapott, mellyel felkészültünk az elkövetkező időszak kihívásaira. A vérfrissítés jegyében a külső is megújult. Mindezek mellett természetesen a tartalomban is történt jó néhány változás. Az egyik, hogy a régi cikkeket alaposan megszűrtük, és csak azok kerülhettek át ide, amelyek valóban hasznosak. Ezután alaposan átnéztük őket, egyrészt nyelvtani oldalról, másrészt technikai oldalról. Ha bővebben szeretnél olvasni az oldal múltjáról és az újraindulás körülményeiről, akkor kattints a http://www.lacyc3.eu/reboot címre.

Az elmúlt három hónapban elért eredményeink számszerűsítve:

  • Körülbelül 1060 egyedi látogató november 1. és december 31. között. Természetesen minket kivéve, illetve azokat is, akik blokkolnak mindenféle analitikát.
  • Az újraindulás óta 12 új cikk íródott, valamint
  • 44 cikk lett áthozva és frissítve.

Magunk mögött hagyva a múltat, itt az idő, hogy egy kicsit a 2015-ös év terveivel is foglalkozzunk.

A megszokott módon minden hétfőn (vagy kedd hajnalban ;) ) nagy cikkel jelentkezünk. Emellett elindítottuk a kisokost. A kisokos egy rövid, kötetlen időben megjelenő, legfeljebb néhány sorból álló cikk, ami egy adott, a mindennapos használat során előforduló, bosszúságot okozó probléma gyors és hatékony megoldására fókuszál, mellébeszélés nélkül. Ezt egyféle archívumnak szánjuk, amely az évek alatt összegyűjtött tudásbázisunkat tartalmazza majd. Későbbi terveink közt szerepel, hogy ebbe a tudásbázisba az olvasók által beküldött vendég cikkek is bekerüljenek. Ellenőrzés után, természetesen. Tehát ha van valami leírásod, megoldásod, ragadj billentyűzetet és küldd el nekünk a Kapcsolatfelvételi űrlapon Kisokos tárggyal! Emellett természetesen folytatjuk a szintén kötetlen megjelenéssel büszkélkedő kis hírek közlését is.

Ez még nem minden! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy elindítjuk az oldal első cikksorozatát Szubjektíven címmel, amiben általunk használt és testre szabott programokat mutatunk be az eredeti funkcionalitásukkal szemben. Az első Szubjektíven cikk jövő csütörtökön kerül fel, majd minden második héten jelentkezik új résszel.

Az új sorozatokon kívül hírlevelet is indítunk, ami péntekenként fog megjelenni a heti cikkekkel, hírekkel, egyebekkel.

Reméljük, idén is hasznos tartalmakkal tudunk szolgálni a kedves olvasóinknak!
Amennyiben bármilyen kérdésed, észrevételed, javaslatod van, ne habozz írni nekünk akár komment, akár privát üzenet formájában a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Jó nézelődést, olvasást és kommentezést!
Charmed & Lacyc3