Azure + Terraform: ERROR: AADSTS53003: Access has been blocked by Conditional Access policies

Probléma: A terraform plan dob egy ilyen hibaüzenetet: Error: building account: getting authenticated object ID: parsing json result from the Azure CLI: waiting for the Azure CLI: exit status 1: ERROR: AADSTS53003: Access has been blocked by Conditional Access policies. The access policy does not allow token issuance.

Megoldás #1: Kiszáll-beszáll, ha valamelyik bukik, akkor baj van: az logout && az login && az account get-access-token && terraform init && terraform plan
Megoldás #2: Ha van hozzá jogod, hozz létre egy service principalt (nem tudom mi a magyar megfelelője) a TF-nek, és boldogság van.
Megoldás #3: Ha van hozzá elég jogosultságod, akkor az AzureAD-ban a TF által említett Conditional Access policy-ket kell átállítani, mégpedig azt, ami kierőszakolja szolgáltatáskezeléshez is az MFA-t. A Baseline policy: Require MFA for Service Management beállítás legyen OFF.
Megoldás #4: Nagy céges (Enterprise) környezetben előfordulhat, hogy nem mindegy milyen hálózaton vagy. Előfordulhat, hogy a TF nem működik kívülről (vagy kívülről minden művelethez MFA kell) és azt a fenti, teljesen hasztalan hibaüzenettel adja tudtodra. Próbáld meg belső hálózatról, hátha jó lesz.